Iltamat 2021

Iltamat ovat kaikille kiinnostuneille soveltuvia tapahtumia, joissa kokoonnumme ajankohtaisten aromaterapia-aiheiden pariin. Iltamia järjestetään sekä Rohtolassa että Zoomin välityksellä. Tilaisuus alkaa noin tunnin pituisella aromaterapialuennolla, jonka jälkeen on vielä hyvin aikaa keskustelulle, kysymyksille ja vastauksille.

Voit ilmoittautua iltamiin sähköpostitse. Mainitsethan ilmoittautuessasi ajankohdat joina haluat osallistua: jenna@mielirohto.fi

Iltamat Rohtolassa klo 18.30-20.00
Osoite: Satakunnankatu 30, Tampere

ke 17.11.21 Teemana mielialan ja jaksamisen tukeminen aromaterapialla kaamoksen aikana

ke 1.12.21 Teemana jouluiset tuoksut ja lahjaideat, kuten oman pyykkietikan tekeminen siihen soveltuvista eteerisistä öljyistä. Saat myös vinkkejä jouluisten tuoksujen monipuoliseen käyttöön pyhien ulkopuolellakin.

Rohtolassa voi osallistua max 8 henkilöä, joten ilmoittauduthan etukäteen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Iltamat Zoomin välityksellä klo 18.30-20.00

to 4.11.21 Teemana ihonhoito aromaterapian avuin ilmojen kylmetessä ja ihon kuivuessa

to 18.11.21 Teemana mielialan ja jaksamisen tukeminen aromaterapialla kaamoksen aikana

to 2.12.21 Teemana jouluiset tuoksut ja lahjaideat, kuten oman pyykkietikan tekeminen siihen soveltuvista eteerisistä öljyistä. Saat myös vinkkejä jouluisten tuoksujen monipuoliseen käyttöön pyhien ulkopuolellakin.

Zoom-osallistujat saavat sähköpostitse osallistumislinkit iltamaa edeltävänä päivänä.


Iltamat ohjaa Rohtolan Jenna