Aromaterapian peruskurssi 26.-27.3.22

Oletko kiinnostunut eteerisistä öljyistä, mutta netistä ja kirjoista on hankalaa löytää ajantasaista ja luotettavaa tietoa aiheesta? Tule mukaan kaksipäiväiselle peruskurssille! Voit osallistua myös etäyhteydellä (Zoom).

Paikka: Rohtola (Satakunnankatu 30, 33210 Tampere)
Kurssipäivät kestävät klo 10-17.30

Aromaterapian peruskurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, kiinnosti aihe sitten työn tai oman hyvinvoinnin tukemisen puolesta. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta eteerisistä öljyistä tai aromaterapiasta, mutta jo pitkään öljyjä käyttäneetkin voivat oppia kurssilla paljon uutta. Kurssin oppeja voi soveltaa minkä tahansa merkkisiin laadukkaisiin eteerisiin öljyihin. Osallistumisesta saa todistuksen ja hyvät valmiudet myös aromaterapia-alan jatko-opintoihin.

Kurssilaisilta kerätyn asiakaspalautteen perusteella 100% aromaterapian peruskurssille osallistuneista suosittelisi sitä ystävälleen!

Kurssilla opit mm.
– eteeristen öljyjen erilaisista käyttötavoista (esim. diffuuseri, tuoksukivi, inhalaatiotikku, ihonhoitotuotteet, hieronta, kodinhoito…)
– mitä eteerisiä öljyjä valita mihinkin tarpeeseen ja miksi
– mitä laatukriteereitä tulee ottaa huomioon eteerisiä öljyjä ostaessa
– helpot reseptit mm. erilaisiin ihonhoitotuotteisiin ja hierontaöljyihin
– tärkeimmät turvallisuusseikat, jotka tulee huomioida eteeristen öljyjen käytössä (lapset, raskaus, sairaudet, oikea säilytys sekä annostelu ja laimentaminen)
– mitä tieteelliset tutkimukset sanovat aromaterapian hyödyntämisestä esimerkiksi hammaslääkäripelon lievittämisessä, raskauspahoinvoinnin helpottamisessa tai nivelrikkokivun hoidossa
– miten oleellisia erilaiset kylmäpuristetut kasviöljyt ja hydrolaatit eli kasvivedet ovat aromaterapiassa

Opettamassa: Luontaisterapeutti & aromaterapiakouluttaja Jenna Puumalainen

Kurssin osallistujamäärä on rajattu 6 henkilöön tai ajankohtaisen yksityistilaisuuksien kokoontumissuosituksen mukaisesti. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etäosallistujien määrää ei ole rajattu.