Aromaterapian peruskurssi etänä, 11.-12.12.21

Oletko kiinnostunut eteerisistä öljyistä, mutta netistä ja kirjoista on hankalaa löytää ajantasaista ja luotettavaa tietoa aiheesta? Tällä kurssilla opit kaiken oleellisimman perustiedon aromaterapiasta etäyhteyden (Zoom) välityksellä. Ennen kurssia saat sähköpostitse kattavan kirjallisen kurssimateriaalin.

Aromaterapian peruskurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, kiinnosti aihe sitten työn tai oman hyvinvoinnin tukemisen puolesta. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta eteerisistä öljyistä tai aromaterapiasta, mutta jo pitkään öljyjä käyttäneetkin ovat oppineet kurssilla paljon uutta. Kurssin oppeja voi soveltaa minkä tahansa merkkisiin laadukkaisiin eteerisiin öljyihin. Osallistumisesta saa todistuksen ja hyvät valmiudet myös aromaterapia-alan jatko-opintoihin.

Kurssilaisilta kerätyn asiakaspalautteen perusteella 100% kurssille osallistuneista suosittelisi sitä ystävälleen!

Kurssilla opit mm.
– eteeristen öljyjen erilaisista käyttötavoista (esim. diffuuseri, tuoksukivi, inhalaatiotikku, ihonhoitotuotteet, hieronta, kodinhoito…)
– mitä öljyjä valita mihinkin tarpeeseen ja miksi
– mitä laatukriteereitä tulee ottaa huomioon eteerisiä öljyjä ostaessa
– helpot reseptit mm. erilaisiin ihonhoitotuotteisiin ja hierontaöljyihin
– tärkeimmät turvallisuusseikat (lapset, raskaus, sairaudet, oikea säilytys sekä annostelu ja laimentaminen)
– mitä tieteelliset tutkimukset sanovat aromaterapian hyödyntämisestä esimerkiksi hammaslääkäripelon lievittämisessä, raskauspahoinvoinnin helpottamisessa tai nivelrikkokivun hoidossa
– miten oleellisia erilaiset kylmäpuristetut kasviöljyt ja hydrolaatit eli kasvivedet ovat aromaterapiassa

aromaterapia eteeristen öljyjen käyttö opiskelu eteeriset öljyt hydrolaatit kasviöljyt aromahieronta missä opiskella aromaterapiaa laventeli sitruuna ruusu eteerinen öljy kemotyypit