Ohita ja siirry sisältöön

Kurssit ja tapahtumat

Astrologiset tulkinnat

Aromaterapian peruskurssi, Tampere 20.-21.8.22

 Oletko kiinnostunut eteerisistä öljyistä, mutta netistä ja kirjoista on haastavaa löytää ajantasaista ja luotettavaa tietoa aiheesta? 

Tule mukaan kaksipäiväiselle aromaterapian peruskurssille! Voit osallistua myös etäyhteydellä (Zoom).

Koulutuspaikan osoite: Satakunnankatu 30, 33210 Tampere

Aika: la 20.8. - su 21.8.2022  Kurssipäivät kestävät klo 10-17.30.

Aromaterapian peruskurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, kiinnosti aihe sitten työn tai oman hyvinvoinnin tukemisen puolesta. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta eteerisistä öljyistä tai aromaterapiasta, mutta jo pitkään öljyjä käyttäneetkin ovat oppineet kurssilla paljon uutta. Kurssin oppeja voi soveltaa minkä tahansa merkkisiin laadukkaisiin eteerisiin öljyihin. Osallistumisesta saa todistuksen ja hyvät valmiudet myös aromaterapia-alan jatko-opintoihin.

Kurssilaisilta kerätyn asiakaspalautteen perusteella 100% aromaterapian peruskurssille osallistuneista suosittelisi sitä ystävälleen!

Aromaterapian peruskurssilla opit mm.

– eteeristen öljyjen erilaisista käyttötavoista (esim. diffuuseri, tuoksukivi, inhalaatiotikku, ihonhoitotuotteet, hieronta, kodinhoito…)
– mitä eteerisiä öljyjä valita mihinkin tarpeeseen ja miksi
– miten tunnistaa laadukkaan eteerisen öljyn
– helpot reseptit mm. erilaisiin ihonhoitotuotteisiin ja hierontaöljyihin
– tärkeimmät turvallisuusseikat, jotka tulee huomioida eteeristen öljyjen käytössä (lapset, raskaus, sairaudet, oikea säilytys sekä annostelu ja laimentaminen)
– mitä tieteelliset tutkimukset sanovat aromaterapian hyödyntämisestä esimerkiksi pelkojen ja ahdistuksen lievittämisessä, pahoinvoinnin helpottamisessa tai kipujen hoidossa
– miten oleellisia erilaiset  kasviöljyt ja kasvivedet ovat aromaterapiassa

Opettamassa: Luontaisterapeutti & aromaterapiakouluttaja Jenna Puumalainen

Kurssin osallistujamäärä on rajattu 7 henkilöön. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etäosallistujien määrää ei ole rajattu.