Ohita ja siirry sisältöön

Aromaterapiaan erikoistunut verkkokauppa nyt avoinna!

Aromaterapian peruskurssi, Tampere 20.-21.8.22

 Oletko kiinnostunut eteerisistä öljyistä, mutta netistä ja kirjoista on haastavaa löytää ajantasaista ja luotettavaa tietoa aiheesta? 

Tule mukaan kaksipäiväiselle aromaterapian peruskurssille! Voit osallistua myös etäyhteydellä (Zoom).

Koulutuspaikan osoite: Satakunnankatu 30, 33210 Tampere

Aika: la 20.8. - su 21.8.2022  Kurssipäivät kestävät klo 10-17.30.

Aromaterapian peruskurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, kiinnosti aihe sitten työn tai oman hyvinvoinnin tukemisen puolesta. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta eteerisistä öljyistä tai aromaterapiasta, mutta jo pitkään öljyjä käyttäneetkin ovat oppineet kurssilla paljon uutta. Kurssin oppeja voi soveltaa minkä tahansa merkkisiin laadukkaisiin eteerisiin öljyihin. Osallistumisesta saa todistuksen ja hyvät valmiudet myös aromaterapia-alan jatko-opintoihin.

Kurssilaisilta kerätyn asiakaspalautteen perusteella 100% aromaterapian peruskurssille osallistuneista suosittelisi sitä ystävälleen!

Aromaterapian peruskurssilla opit mm.

– eteeristen öljyjen erilaisista käyttötavoista (esim. diffuuseri, tuoksukivi, inhalaatiotikku, ihonhoitotuotteet, hieronta, kodinhoito…)
– mitä eteerisiä öljyjä valita mihinkin tarpeeseen ja miksi
– miten tunnistaa laadukkaan eteerisen öljyn
– helpot reseptit mm. erilaisiin ihonhoitotuotteisiin ja hierontaöljyihin
– tärkeimmät turvallisuusseikat, jotka tulee huomioida eteeristen öljyjen käytössä (lapset, raskaus, sairaudet, oikea säilytys sekä annostelu ja laimentaminen)
– mitä tieteelliset tutkimukset sanovat aromaterapian hyödyntämisestä esimerkiksi pelkojen ja ahdistuksen lievittämisessä, pahoinvoinnin helpottamisessa tai kipujen hoidossa
– miten oleellisia erilaiset  kasviöljyt ja kasvivedet ovat aromaterapiassa

Opettamassa: Luontaisterapeutti & aromaterapiakouluttaja Jenna Puumalainen

Kurssin osallistujamäärä on rajattu 7 henkilöön. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etäosallistujien määrää ei ole rajattu.

Kaksipäiväisen aromaterapian peruskurssin hinta (sis. varausmaksun)

Läsnä: 198,40€ (sis. alv 24%) Kurssin hinta sisältää opetuksen, kattavan kirjallisen oppimateriaalin, mahdollisuuden tutustua käsiteltäviin öljyihin paikan päällä sekä kahvit/teet. Kumpanakin päivänä pidetään 1h lounastauko (omakustanteinen).

Etänä Zoom-yhteydellä: 159,95€ (sis. alv 24%) Kurssin hinta sisältää opetuksen sekä kattavan kirjallisen oppimateriaalin sähköpostilla toimitettuna.

Ilmoittaudu sähköpostitse: jenna@rohtomieli.fi

Huom! Mainitsethan ystävällisesti ilmoittautuessasi, haluatko osallistua paikalla vai etänä, ja minkä ajankohdan kurssille ilmoittaudut.

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan aromaterapiaa!

Peruutusehdot aromaterapiakursseilla: 

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja peruu osallistumisensa alle 30 vrk ennen kurssin alkua, pidätetään hinnasta varausmaksu 70€.

Osallistumisen voi vaihtaa lähiopetuksesta etäosallistujaksi aina halutessaan. Jos vaihto tehdään alle 30vrk ennen kurssin alkua, hintojen erotusta ei palauteta.

Etäosallistumisen voi aina halutessaan siirtää toiselle vastaavalle kurssikerralle maksutta.

Jos estyt saapumasta kurssipaikalle, voit seurata opetusta Zoom-yhteydellä. Oman kurssipaikkansa saa myös myydä tai luovuttaa eteenpäin, josta tulee ilmoittaa kurssin järjestäjälle. Mikäli kurssi perutaan kokoontumisrajoitusten tai järjestäjästä johtuvien syiden vuoksi, kaikki maksut palautetaan.