Johdanto tarot-korttien ihanaan maailmaan 23.7.21

Mitä tarot-kortit ovat ja miten niitä voi käyttää?

Tarot-kortit ovat maailman paras väline itsetutkiskeluun – yksin ja yhdessä! Tervetuloa oppimaan tarot-korteista Ellan rennon lempeällä opastuksella. Iltama koostuu luennosta, pienestä harjoituksesta ja keskustelusta.

Ilta järjestetään Rohtolassa, osoite: Satakunnankatu 30, 33210 Tampere

Ajankohta: pe 23.7.2021 klo 18–20

Illan sisältö

– Mitä tarot-kortit ovat ja mitä ne eivät ole?

– Tarot-harrastuksen aloittaminen

– Perusteet lyhyesti

– Pieni harjoitustulkinta

– Aikaa kysymyksille

Tarot-oppaana Ella Klar, tarotwisdomii.com / IG: @tarotwisdomii

”Olen Ella ja rakastan tarot-kortteja. Tarotit ovat paperisia kuvakortteja, joihin liittyy paljon ennakkoluuloja ja -oletuksia. Minulle ne ovat maailman paras väline itsetutkiskeluun – yksin ja yhdessä. Missioni on demystifioida tarot-kortteja ja jakaa niiden ilosanomaa. Rakastan tarot-korteista puhumista, tarot-tulkintojen tekemistä ja erilaisten ihmisten kohtaamista. Tarot-tulkkina ja -oppaana olen keskusteleva ja maanläheinen. Pyrin myös keveyteen, leikkiin ja huumoriin. Minulle on tärkeää parhaani mukaan purkaa normeja ja edistää arvojani: feminismiä ja huuhaa-kriittisyyttä. Uskon tarot-korttien selkeyttävään voimaan ja siihen, että korttien avulla voi oppia tuntemaan itsensä paremmin.”

Tarot-iltaan voivat osallistua kaikki halukkaat – et tarvitse ennakkotietoja tarot-korteista. Jos sinulla on jo oma tarot-pakka, voit ottaa sen mukaan. Paikan päällä saat myös tarvittaessa pakan lainaan. Jos osallistut etänä ja sinulla ei vielä ole omaa tarot-pakkaa, voit käyttää tarot-sovellusta (suosittelemme kuitenkin konkreettista pakkaa).

Hinta:

– Paikan päällä 35 € (sis. teetarjoilun)

– Etänä 30 €

Ilmoittautumiset: ella@tarotwisdomii.com

Lisätiedot kurssipaikasta: jenna@mielirohto.fi