PIIRI osa 1: syksy (aromaterapia & tarot) 18.9.21

PIIRI on jaettu tila, johon kokoonnumme pysähtymään ja tarkastelemaan itseämme yhteydessä vuodenkierron syklisyyteen. Tapaamisissa yhdistyvät keholle sekä mielelle suunnatut, käsillä olevan vuodenajan aiheisiin sidotut informatiiviset osiot, ohjatut itsetutkiskeluharjoitukset sekä yhdessäolon tarjoama sosiaalinen ja yhteisöllinen puoli.

Työpajat järjestetään Rohtolassa, Tampereella. Yhteen työpajaan osallistuminen ei sido osallistumaan seuraaviin, voit siis tulla mukaan juuri niihin tapaamisiin jotka aikatauluusi sopivat.

Aromaterapia tarot henkinen hengellinen kokoontuminen piiri noitapiiri Tampere Pirkanmaa

Lämpimästi tervetuloa Rohtolaan PIIRIn ensimmäiseen tapaamiseen

lauantaina 18.9.2021 klo 10:30-15:30

Syksyllä valo alkaa vähetä ja ilma viiletä ja PIIRIn ensimmäisessä kokoontumisessa keskitymmekin näihin teemoihin sekä aromaterapian, että tarot-korttien näkökulmasta. Ohjelmassa on yhteinen tarot-hetki, aromaterapiaosuus sekä yhteistä olemista ja keskustelua. Tarjolla on teetä, kahvia ja muita virvokkeita sekä pientä suolaista purtavaa.

Idan ohjaamaan tarot-hetkeen kuuluu lyhyt pohjustus vuodenkierrosta sekä tarot-korteista osana sitä ja ohjattu pohdinta siitä, mitkä voisivat olla sinun omat syksy-korttisi yleisesti sekä erityisesti tänä syksynä. Lisäksi teemme yhteisen tulkinnan esiin nousevien teemojen ympärille.

Iltapäivällä keskustelemme syksyn esiin nostamista ajatuksista ja sen mukanaan tuomista mahdollisista tunteista tai tilanteista, joihin voisi etsiä tukea aromaterapiasta. Moni voi kaivata esimerkiksi virkistystä valon vähentyessä tai rentoutusta mahdollisen kiireen lomaan. Jokainen osallistuja saa valmistaa Jennan ohjauksessa oman yksilöllisen, aromaterapeuttisen voimatuoksun luonnollisista raaka-aineista juuri sen pohjalta, mitä itse syksyynsä kaipaa. 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tietoa aromaterapiasta tai tarot-korteista. Ohjelma on suunniteltu niin, että se avaa yhteisen tilan niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin. Tarvitset mukaasi muistiinpanovälineet, ja halutessasi omat tarot-kortit, mikäli sellaiset omistat.

PIIRI on turvallinen tila kaikille, jotka haluavat siihen osallistua. Emme siedä rasistista, syrjivää tai eriarvoistavaa käytöstä tai kielenkäyttöä. Toimintamme pohjaa eettisyyteen ja ekologisuuteen. Sekä tarot-kortteja että aromaterapiaa käsitellessä kunnioitamme lääketiedettä sekä mielenterveyden kanssa työskenteleviä ammattilaisia, emmekä voi tarjota apua asioissa, jotka vaativat ammattiapua.

sisältää kahvitarjoilun ja pientä syömistä – ilmoitathan mahdollisen erityisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä!

Ilmoittautuminen sähköpostitse:

jenna@mielirohto.fi

234254180_1012535486213070_7721533588662785886_n.jpg

Ohjelma lauantaina 18.9.2021

10:30-11:30 tervetuloa & esittely

11:30-13:00 tarot-hetki (Ida)

13:00-13:30 lounastauko

13:30-15:00 aromaterapiaosuus (Jenna)

15:00-15:30 kysymyksiä, keskustelua & yhteinen päätös päivälle