Rakas Kuu -ilta 25.4.2022

Kuun rytmien seuraaminen voi olla tukena ja ilona elämässä monin eri tavoin. Kuun tuntemalla voi muunmuassa työskennellä syklisesti uuden- ja täydenkuun tarjoamien energioiden parissa, havainnoida parhaat päivät erilaisille puuhille kuten kasvien hoitamiselle sekä syventää itsetuntemusta.

Tämän illan aikana haluan kertoa kiinnostuneille kuun erilaisista rytmeistä. Saat selkeät ja käytännönläheiset ohjeet, joiden mukaan voit alkaa omassa tahdissasi tutkimaan omaa elämääsi kuun sykleihin peilaten. Mitä tehdä uudella kuulla, minne johdattaa täysikuu? Mitä tarkoittavat kasvava kuu ja vähenevä kuu? Mitä ovat vesipäivät, joina kasvit rakastavat kastelua? Miten eläinradan merkit liittyvät kuunkiertoon? Mistä tietää, mikä kuunvaihe milloinkin on menossa?

Omakohtaisia kokemuksia ja kerättyä modernimpaa sekä perinnetietoa, tervetuloa kuuntelemaan ja rakastumaan kuuhun! Osallistujat saavat kirjallisen luentomateriaalin sekä sanaston, joka helpottaa aiheen opiskelemista jatkossa vaikka englanniksikin.