Saapuminen

Työhuoneeni ja Rohtomielen tupa:

Satakunnankatu 30 lh 2
33210 Tampere

Käynti sisään Satakunnankadulta, ihan läheltä Hämeenpuistoa.

Saavu julkisilla

Rautatieasemalta 1400m (bussit nro 14 ja 15 lähtevät Rautatieaseman edestä suuntaan Lamminpää/Myllypuro/Pitkäniemi, jää pois Finlayson-pysäkillä ja kävele vähän matkaa bussin menosuuntaan, niin olet pian työhuoneeni edessä)

Linja-autoasemalta 1500m (bussit nro 14 ja 15 lähtevät linja-autoaseman takaa suuntaan Lamminpää/Myllypuro/Pitkäniemi, jää pois Finlayson-pysäkillä ja kävele vähän matkaa bussin menosuuntaan, niin olet pian työhuoneeni edessä)

Keskustorilta 700m
Särkänniemestä 800m

Parkkipaikat

Finnpark Näsinkulma & Plevna ovat lähimmät parkkitalot. Hämeenpuistossa on myös jonkin verran maksullisia parkkipaikkoja kadunvarressa. Työhuoneellani ei valitettavasti ole omia asiakaspaikkoja eikä keskusta-alueella juurikaan ilmaisia parkkipaikkoja. 

Lähimmät hotellit

Kaikki keskustan hotellit ovat kävelyetäisyydellä. Kaikkein lähimpänä ovat Scandic Hämeenpuisto sekä Tammerkosken liepeiltä löytyvät Ilves, Scandic Koskipuisto ja Tammer. Kannattaa tarkistaa myös AirBnb:t joita alueelta löytyy runsaasti. Edullisempaa majoitusta tarjoaa myös Hatanpäältä löytyvä Hotelli Ville.